BuildingCareers

Robrecht Bakker

BuildingCareers

BuildingCareers is hét werving- en selectiebureau voor ingenieurs en onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en individuele begeleiding.

Een snel krapper wordende arbeidsmarkt biedt enorme kansen voor talent om snel door te groeien, intern of extern. Maar hoe herken je talent en hoe kom je met ze in gesprek?  Ingenieurs staan niet bekend  om borstklopperij en zijn vaak loyale werknemers maar daarmee zeker niet minder ambitieus.

“De afgelopen twintig jaar hebben wij een groot netwerk in de technische wereld opgebouwd. Daarnaast stelt de inzet van professionele assessment instrumenten ons in staat om ambitie inzichtelijk te maken. Ons netwerk én expertise in het herkennen van talent levert succesvolle matches op die voor de korte en lange termijn bijzonder waardevol blijken te zijn. En dat kunnen we garanderen.”

BuildingCareers bemiddelt zowel op technisch specialistisch niveau als op management niveau.

Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Of bent u ingenieur en geïnteresseerd in een nieuwe stap in uw carrière? Laat het ons weten! Voor meer informatie klikt u op ‘introduceer mij’, dan brengen wij u in contact met Robrecht Bakker, directeur.