Partners

Jack Stuifbergen

Breedweer

Facilitaire Dienstverlening met maatschappelijke impact

Breedweer Facilitaire Dienstverlening is opgericht in 2015 en heeft inmiddels bijna 100 medewerkers in dienst, van wie meer dan de helft een achterstand tot de arbeidsmarkt heeft. Deze medewerkers hebben een volwaardige arbeidsovereenkomst waarbij zij zelfstandig in hun eigen inkomen kunnen voorzien. Daarnaast worden zij duurzaam opgeleid en ontwikkeld door de interne MBO opleidingen die Breedweer geeft.

Breedweer kent geen concurrentie, alleen maar samenwerkingen. De organisatie dient als verlengstuk van sw-bedrijven, werkgeversorganisaties, reïntegratiebedrijven, (VSO)onderwijs etc. Daarnaast is Breedweer een oplossing voor organisaties die zelf moeite hebben met het invullen van hun SROI-doelstellingen. Dit kunnen grote corporates zijn, maar ook bijvoorbeeld grote schoonmaakbedrijven.

Door Breedweer de opdracht te gunnen creëert de opdrachtgever direct maatschappelijke meer waarde en kan er iemand via de Participatiewet aan het werk. Het doel is pas bereikt als de maatschappij organisaties als Breedweer niet meer nodig heeft. Dan is er namelijk sprake van een inclusieve arbeidsmarkt waarbij elke werkgever het vanzelfsprekend vindt om een medewerker met een achterstand tot de arbeidsmarkt te voorzien van werk. Tot die tijd is Breedweer, als expert, beschikbaar om organisaties de juiste kant op te bewegen.

VIDEO: ‘BeterBusiness binnen bij Breedweer’ op YouTube

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

 

 

 

 

Tags: