Partnerbijeenkomsten

Bijeenkomst voor de businessvrouwen bij Zano

Woensdag 13 november bezochten de business vrouwen bij BeterBusiness partner Zano in Heemstede. In het prachtige witte Green Leaf House kregen wij een kijkje in de wereld van hand-made dames maatpakken. Tijdens de bijeenkomst maakten wij het hele proces mee; van het ontwerp tot aan het dragen van het eigen kostuum.

Brigitte startte de avond met een kort welkom aan de aanwezigen en zij vertelde kort over de laatste partnerbijeekomst van dit jaar, die op maandag 2 december bij het Spaarne Gasthuis zal plaatsvinden in de vorm van een Brainstorm sessie.

Zano Donna

Partner Yakup Keyfli leidde vervolgens de rest van de avond in door te vertellen over Zano Donna, hand-made kleding voor vrouwen. Het werd duidelijk dat bij Zano wordt gewerkt met aandacht voor de karakteristieken van het lichaam.

Lara, de coupeuse van Zano Donna, is specialist in hand-made dameskleding. Zij maakt de hand-made kledingstukken voor de vrouwen. Tijdens de partnerbijeenkomst liet Lara ons zien waar zij rekening mee houdt bij het maken van een mooi kledingstuk. We leerden dat daar veel bij komt kijken, zoals de stofkeuze -textuur en print-, de vorm en houding van de vrouw, en de details die het kledingstuk uniek maken. Voor iedere vrouw wordt eerst een ‘pas-kostuum’ gemaakt voor ze start met het werkelijke eindresultaat. Daarmee maakt Lara het kledingstuk precies op maat.

Een kledingstuk moet passen bij de vrouw. Niet alleen gebaseerd op haar figuur, maar ook in haar houding, manier van bewegen en wat zij wilt uitstralen.

De rol van kleur

Lorenzo Homoet gaf vervolgens uitleg over wat de kleur van kleding met je doet. Aan de hand van zijn presentatie slides overtuigde hij ons van het effect van kleur op je uitstraling. Daarbij gaf hij ons stijl en kleuradvies.

Met een hapje en drankje werd de avond -volledig in thema- stijlvol afgesloten. De hapjes werden verzorgd door BeterBusiness partner Vijn. Wij gingen allen de deur uit met bewondering voor het hand-made werk van Zano.

Nagenieten van de bijeenkomst bij Zano kan weer met de foto’s

 

 

Tags: