Bijeenkomst met Spaarne Gasthuis

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp

Op dinsdag 25 januari 2022 nodigen wij de partners uit voor een online bijeenkomst in samenwerking met partner Vrienden Spaarne Gasthuis. 

Het thema van deze online sessie is “Duurzaamheid in het Spaarne Gasthuis”. Onlangs heeft het Spaarne Gasthuis het zilveren label van de Milieuthermometer van het Milieu Platform Zorg ontvangen. Dit betekent dat het Spaarne Gasthuis op het gebied van duurzaamheid het afgelopen jaar weer flinke stappen heeft gezet en daarmee goed op weg is om te voldoen aan de Green Deal Duurzame Zorg die wij in 2018 hebben ondertekend.

Anne-Luise Stroomer werkt sinds 2021 in ons ziekenhuis als Adviseur Duurzaamheid en neemt je graag mee in dit onderwerp. Haarlems wethouder Robbert Berkhout plaatst de aanpak duurzaamheid in het Spaarne Gasthuis in een breder kader m.b.t het thema duurzaamheid in de gemeente Haarlem en Metropool Regio Amsterdam.

 

Programma

Het programma op dinsdag 25 januari is als volgt:

16.30 uur  |  Welkom door Leo Claus, Voorzitter van de Vrienden Spaarne Gasthuis

Introductie Wendy Roos, Fondsenwerver van de Vrienden Spaarne Gasthuis en Brigitte Paulissen, directeur van Beter Business

16.40 uur  |  Anne-Luise Stroomer over duurzaamheid in het Spaarne Gasthuis. “Waar staan we, en waar willen we naar toe”

17.00 uur  |  Robbert Berkhout, wethouder van de gemeente Haarlem

17.15 uur  |  Tijd voor vragen

17.30 uur  |  Einde bijeenkomst

 

Partners van Vrienden Spaarne Gasthuis en partners van BeterBusiness zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan het online event. 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden. In de e-mail ontvang je een bevestiging met link naar het online event op dinsdag 25 januari 2022.

 

Bijeenkomst met Spaarne Gasthuis

Op dinsdag 25 januari 2022 nodigen wij de partners uit voor een online bijeenkomst in samenwerking met partner Vrienden Spaarne Gasthuis.  Het thema van deze