Agenda

BeterBusiness zomerbijeenkomst

Op maandag 5 juli nodigen we je graag uit voor de BeterBusiness Zomerbijeenkomst bij Hotel Villa de Klughte  in Wijk aan Zee.

Onder het genot van een drankje en mooie hapjes uit zee, proosten we graag op een mooie zomer. Een zomer vol gezondheid én mogelijkheden. Deze borrel is exclusief voor de partners van BeterBusiness.

Datum: 5 juli 2021
Tijd: 16.30 uur – 18.00 uur
Locatie: PUUR ZEE. Van Ogtropweg 2, Wijk aan Zee

Hotel Villa de Klughte (PUUR ZEE)

In de afgelopen maanden heeft Hotel Villa de Klughte hard gewerkt aan een grote verbouwing. En het resultaat mag er zijn! Gastvrouw Cathy Moerdijk en gastheer Imko Binnerts tonen jullie graag hun vernieuwde hotel en terras tijdens de BeterBusiness Zomerbijeenkomst.

Business talks

Tijdens de Zomerbijeenkomst komen verschillende partners aan het woord over de ontwikkelingen en projecten binnen hun bedrijf. Samen ontdekken we graag nieuwe business kansen en samenwerkingen. Uiteraard is er ook genoeg tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een drankje.

 

De borrel vindt zoveel mogelijk buiten op het terras plaats.

Borrel en mogelijkheid voor diner

De kosten voor deelname aan de Zomerborrel bedragen €20,- p.p..

Naast een bubbel bij binnenkomst en de andere dranken, worden er zes mooie hapjes uit zee geserveerd.

Partners kunnen zich daarnaast vooraf aanmelden voor een diner bij Hotel Villa de Klughte. Het diner vangt direct na afloop van de borrel om 18.00 uur aan.

 

Kosten van het 3-gangendiner (seafood of vegetarisch menu) : €40,- p.p
Deze prijs is exclusief de drankjes

Zowel de borrel als het diner moeten ter plekke worden afgerekend.

Programma

16.30 uur | Aanvang Zomerbijeenkomst

18.00 uur | Einde borrel

Vanaf 18.00 uur | Optie diner (vooraf reserveren via het onderstaande aanmeldformulier)

Uiteraard wordt rekening gehouden met de Covid maatregelen. Wanneer maatregelen onverwachts worden aangescherpt en dit gevolgen heeft voor de Zomerborrel, dan neemt BeterBusiness contact met je op.

Aanmelden

Meld je aan voor de Zomerborrel en/of het diner via onderstaand formulier. Heb je daarnaast een interessant onderwerp voor de business talks? Dan horen we het graag via info@beterbusiness.nl.