Partnerbijeenkomsten

BeterBusiness Boost bij Hotel Haarlem

De uitbraak van het coronavirus zorgde niet alleen dat de fysieke partnerbijeenkomsten van BeterBusiness stil kwamen te liggen. Het betekende ook het begin van een periode van “nieuw ondernemerschap”. Op maandag 21 september kwam verandering in deze tijdelijke stop van fysieke bijeenkomsten. Bij de BeterBusiness Boost kwamen partners op corona-proof wijze samen om hun ondernemersenergie met elkaar te delen.

Hotel Haarlem

De BeterBusiness Boost vond plaats bij partner Hotel Haarlem. Niels Piscaer verzorgde daar samen met zijn chef-koks en bedienend personeel een heerlijk diner.

PUUR Wijn

De bijpassende wijnen werden verzorgd door partner Cathy Moerdijk van PUUR Wijn. Bij iedere wijn gaf ze korte toelichting.

De wijnen die werden geschonken kun je terugvinden op deze flyer. Ze zijn te bestellen bij Cathy! En iedereen die graag een passend gerecht bij de wijn kookt, kan terecht op het Youtube kanaal van PUUR Zee (Thuis koken met Imko).

Voor partners van BeterBusiness geldt nog steeds: wijnen kunnen besteld worden met een mooie korting. Gebruik daarvoor de kortingscode BBusiness12

Het avondprogramma stond in het teken van business boosten en samenwerken. Want hoewel we in de huidige samenleving voor grote uitdagingen staan, leidt dat ook tot mooie nieuwe kansen. Brigitte ging daarvoor in gesprek met deze partners:

Close to BeterBusiness

BeterBusiness ontwikkelde samen met de nieuwe partner Close B.V. de Close to BeterBusiness app. Met de app kunnen we partners beter op de hoogte houden van nieuwe kansen, elkaars evenementen en andere interessante actualiteiten binnen de MRA. Partners ontvangen hierover komende tijd meer informatie.

Kiliaan Toorenaar, de oprichter van Close, vertelde tijdens de BeterBusiness Boost kort over de mogelijkheden met de app die zij ontwikkelden. De aanwezige partners hebben de app direct gedownload en ontvingen al de eerste berichten.

Amsterdam Economic Board

Nina Tellegen, directrice van Amsterdam Economic Board, liet onder andere het licht schijnen op de Invest-MRA. De Invest-MRA biedt kansrijke ondernemers de mogelijkheid voor opschaling van innovatieve en duurzame oplossingen. Belangrijk voor de regio en de partners.

BouwLab

Annette Beerepoot van de 3D Makers Zone vertelde hoe zij met het Fieldlab BouwLab werken aan de verplaatsing van een bestaand pand. Deze circulaire en modulaire aanpak van bouwen is niet alleen goed voor mens en milieu, maar biedt ook economisch voordelen. Ook BeterBusiness partners RGS en Dura Vermeer werken mee aan dit indrukwekkende project.

Onderwijs en arbeid

Partners Talitha van der Elst (Nova College) en Patty van Asselt (Inholland Haarlem) gaven het belang aan van onderwijs met arbeid. Zeker in deze tijd. Uit de gesprekken werd direct duidelijk: onderwijs en bedrijfsleven hebben de krachten nog meer te bundelen. Diana Hermans (Werkgevers Servicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond) en Cyril Swart (Any Staff) bieden de partners praktische handvatten om personeel te krijgen en te behouden. Meer informatie is beschikbaar via info@beterbusiness.nl!

Vie People

Andre Lamper benadrukte de moderne Human Resources benadering van Vie People. Oprichtster Wendy van Ierschot heeft bij BNR de podcast ‘De Werkprofessor’ die zij ook openstelt voor partners van BeterBusiness.

De avond werd afgesloten met een dankwoord van Brigitte aan Niels Piscaer en een kort woord over de relevantie van blijven bewegen, samenwerken en successen delen. BeterBusiness blijft op de vertrouwde en nieuwe wijzen bezig met het verbinden van haar partners voor business in een betere wereld.

Nagenieten kunt u weer door de lens van fotograaf Kim Krijnen.