Agenda

BeterBusiness Boost #7: Ondernemend ontwikkelen

Maandag 21 juni 2021
Programma: 15.30-17.00 uur
Zoom

Tijdens onze een na laatste bijeenkomst voor de zomer zenden we vanuit de 3D Makers Studio een live stream uit met als titel ‘Ondernemend Ontwikkelen’. Deze online bijeenkomst is een co-productie van BeterBusiness,  3D Makers Zone en Provincie Noord-Holland/Arbeidsmarkt en Innovatie.

In het manifest “Werken en Ontwikkelen” wordt gestreefd naar een duurzaam en groen Noord-Holland. Hoe helpt digitaliseren en innoveren ondernemers om daarin mee te gaan? Partner 3D Makers Zone heeft de ontwikkelingstool Metrolijn ontwikkeld die perfect past bij de ambities van het manifest.

Stap je ook in op deze Metrolijn, georganiseerd in samenwerking met 3D Makers Zone en Provincie Noord-Holland?

Programma

Tijdens de bijeenkomst gaan we o.a. in gesprek over:
–      Het Manifest en haar ambities toegelicht.
–      De nieuwe METROLIJN tool van 3D Makers Zone voor bedrijven
–      ABI, IJmond Werkt, Raaf & Wolf en KPN aan het woord over hun innovaties

Zorg daarnaast dat je aan het begin van de livestream 12 luciferstokjes of cocktailprikkers bij de hand hebt, want tijdens het event dagen we je uit voor een challenge..

15.30 uur | aanvang livestream
17.00 uur | einde livestream

De borrel na afloop voor de partners van BeterBusiness is verplaatst naar 5 juli. Noteer maandag 5 juli vanaf 16.30 uur alvast in de agenda voor de BeterBusiness zomerborrel bij partner Hotel Villa de Klughte in Wijk aan Zee. Meer informatie volgt!

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor dit event is niet nodig. Plaats het event middels onderstaande knoppen in je agenda, en/of log rechstreeks in via zoom:

https://zoom.us/j/99799940788?pwd=UmZocGF3QTNCNFdMSUx4MlFrQnZDQT09

Meeting ID: 997 9994 0788
Passcode: 507522

Add event to calendar

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo