Agenda

BeterBusiness Boost #6: Ervaar de Koepel

Maandag 17 mei 2021
16.30 uur – 17.30 uur
De Koepel, Haarlem

Toekomst van de Koepel

In de historische koepelgevangenis van Haarlem komt academisch onderwijs, cultuur en het bedrijfsleven samen. Het wordt een plek voor mkb-ondernemers om samen te werken en te groeien.

Cupola XS is een inspirerende en circulaire co-workspace met privékantoren waar alles voor ambitieuze bedrijven samenkomt. Naast werkruimte, krijgen bedrijven toegang tot talent van de universiteit, coaching gericht op digitalisering, financiering en andere vaardigheden uit een netwerk van launching customers.

Ervaar de Koepel

We zijn verheugd dat we met de organisatie BeterBusiness de Koepel zullen betrekken. We beleven daarom ook graag met jullie deze exclusieve tour om de vorderingen binnen de Koepel te ervaren.

Op dit moment wordt druk gewerkt aan deze nieuwe omgeving. Leer tijdens de tour meer over deze bijzondere toekomstige ondernemersplek voor ondernemers uit Noord-Holland!

Programma

16.30 uur  | Aanvang programma
17.30 uur  | Einde programma (uitloop tot 18.00 uur)

Verdeeld in twee groepen, krijgen we een rondleiding door de Koepel in aanbouw en worden we middels een presentatie bijgepraat over deze toekomstige inspirerende co-workspace.

Meer praktische informatie over het programma ontvang je tijdig via de mail.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier. Let op: voor deze tour is beperkt plaats. We hopen iedereen een plek te kunnen geven.

UPDATE: De Ervaar de Koepel tour is volgeboekt. Aanmelden is daardoor niet meer mogelijk. Wil je toch meer informatie over Cupola XS? Neem contact op met BeterBusiness via info@beterbusiness.nl