Partnerbijeenkomsten

BeterBusiness Boost #2: Impact

Op maandag 30 november organiseerden wij de tweede editie van de BeterBusiness Boost. Tijdens deze online editie stond het thema Impact centraal. En we kunnen zeggen dat de hele Boost impact had. Zowel de presentaties van de gastsprekers als het onderling netwerken en afspraken maken gaven energie. Dat maakt business doen met elkaar zo leuk!

We geven een overzicht van de partners die spraken, en delen graag de content die zij tijdens de presentaties deelden. Voor alle sprekers geldt: wil je nader kennis maken, samenwerken en elkaars business versterken? Wij introduceren je graag!

Jack Stuifbergen | Breedweer

Bij Breedweer maken ze impact door mensen te laten groeien naar betekenisvol werk en persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd behaalt Jack met zijn bedrijf acht van de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Bekijk hier de presentatie en video’s (video 1, video 2) die Jack tijdens de Boost deelde.

Ruud Meijer | Gemeente Haarlem

Impact maken met je inkoop, dat is het doel van het Kennemer Impact Platform. Bij het platform, dat twee weken geleden werd gelanceerd, zijn nu al 40 bedrijven aangesloten. Ook op die manier werk je mee aan een meer duurzame wereld.

Kijk voor meer informatie op de website: www.kennemerinkoopplatform.nl

Danielle Strating-Geijteman | Rabobank

Het Future Fit Programma van Rabobank helpt bedrijven om zich steeds meer en beter duurzaam te ontwikkelen. Van QuickScan tot impactvolle verdiepen én uitvoering. Leden en niet-leden van Rabobank kunnen gebruik maken van het Future Fit Programma.

Bekijk hier de presentatie van Danielle

Ruben Nieuwenhuis | Cupola XS

De Koepel wordt een plek voor regionale MKB ondernemers en hun medewerkers waar zij samen met studenten uitdagende vraagstukken kunnen aanpakken. Digitalisering neemt daar een prominente plaats bij in.
Speciaal voor partners bij BeterBusiness worden er werkplekken gereserveerd in de Koepel.

Interesse? Klik hier voor meer informatie.

We willen naar een toekomst waarin bedrijven als toegevoegde waarde worden gezien, voor mens én planeet

Tijdens de BeterBusiness Boost werden de eerste afspraken voor verdere samenwerkingen tussen partners al gelegd. Wij kijken terug op een impactvolle tweede Boost! Heb je meer support nodig of wil je graag in contact worden gebracht met een van de partners? Neem contact met ons op via e-mail of app!

Save the date..

Noteer alvast de data in jouw agenda voor de volgende edities van de BeterBusiness Boost!

Maandag 25 januari
Maandag 15 februari
Maandag 15 maart
Maandag 12 april
Maandag 17 mei
Maandag 14 juni

Wil jij in een volgende Boost jouw businessverhaal vertellen, zoek je een sterke samenwerking, of heb je een vraag aan de andere partners? Neem contact met ons op, en dan geven we jou het woord tijdens een volgende editie.