Raad van Aanbeveling

General Manager Landgoed Duin & Kruidberg

Bernard Lensink

Als 4-sterren kasteelhotel, restaurant en conferentiecentrum, gesitueerd in het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, nabij Haarlem, maakt Landgoed Duin & Kruidberg op menigeen een onuitwisbare indruk: klasse, rust en een prachtige natuur!

Het Landgoed, omringd door eeuwenoude bomen en weelderige waterpartijen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, leent zich bij uitstek voor onder andere exclusieve bijeenkomsten gericht op kennisoverdracht, het leggen van contacten, ervaringen uitwisselen, zaken doen en bovendien gezelligheid.

Klik hier voor de partnerpagina van Landgoed Duin & Kruidberg

 

 

 

Artikelen

  • Duin & Kruidberg Conventie 2020

    Innoveren of creperen? De negende editie van de Duin & Kruidberg Conventie was anders van opzet. Gastsprekers prins Constantijn van Oranje-Nassau (Techleap) en André Knol (Innomics) en onderneemsters Francis Zoet en Willemijn Wortelboer gingen met elkaar in gesprek over het opschalen van een bedrijf.

  • Duin & Kruidberg Conventie 2020

    De Duin & Kruidberg Conventie wordt jaarlijks georganiseerd voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland. In 2020 vindt de Duin & Kruidberg Conventie plaats op 9 maart…

  • Duin & Kruidbergconventie 2019

    De achtste editie van de Duin & Kruidberg Conventie, met als thema ‘Stem op Noord-Holland’, vond plaats op 11 maart 2019, aan de vooravond van de Provinciale Staten verkiezingen. Een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met commissaris van de Koning (NH) Arthur van Dijk.