Partnerbijeenkomsten

Bedrijfsbezoek Tata Steel i.s.m Jan de Wit Group

Het partnerbezoek bij Tata Steel was weer sensationeel. Samen met leden van OV IJmond werden de partners in de VIP-bus van Jan de Wit Group rondgereden over het immense terrein. Op de heenreis werden zij uitgebreid geïnformeerd over de activiteiten en het materieel van de Jan de Wit Group, wat voor velen nieuwe informatie was.

Na ontvangst gaf Donald Voskuil – manager regional affairs – een presentatie waarin hij de highlights van Tata Steel belichtte.

In beschermende kleding werd het productieproces van dichtbij bekeken.

Gehuld in speciale beschermende kleding kregen de partners uitleg over het gehele productieproces, eigen technische dienst, verduurzaming van het proces, investeringen, veiligheid, milieu en nieuwe processen. De Warmbandwalserij en de Dompelverzinklijn 3 of Product Application hebben we van dichtbij kunnen aanschouwen. Het was ongekend!

Een prachtig bedrijfsbezoek, dat zeer succesvol verliep, mede dankzij de gastvrijheid van Donald Voskuil en de rest van het team van Tata Steel. Een bezoek dat weer een speciale plaats verdient in de analen van BeterBusiness. Speciaal dank aan Walter de Wit voor de VIP-bus, die deze bijeenkomst compleet maakte!

 

Alle foto’s zijn gemaakt door Reinout van Roekel. Heeft u interesse voor deze foto’s, stuur dan een mail naar info@beterbusiness.nl. Wilt u meer weten van Reinout zijn werk, bezoek dan zijn website.