Partners

Marijke Lantinga

BDO ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS

BDO heeft de ambitie om de rol van vertrouwde adviseur en onafhankelijke accountant te vervullen voor de klanten en de maatschappij.

Bij BDO zijn we ons sterk doordrongen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Die ligt besloten in de aard van ons vak. We ondernemen met oog voor mensen binnen én buiten onze organisatie. Alles wat we in het kader van duurzaamheid doen, valt onder de drie P’s van People, Planet en Profit.

BDO Audit & Assurance

Is uw onderneming financieel gezond? Hoe goed renderen uw verschillende bedrijfsonderdelen? En welk risico vormt bijvoorbeeld de Brexit voor uw organisatie? Als ondernemer of financieel directeur wilt u duidelijkheid. Het geeft u houvast bij het nemen van bedrijfsstrategische beslissingen en bij het verantwoorden van financieel beleid. Met BDO Audit & Assurance krijgt u grip op uw rendement en uw bedrijfsrisico’s.

BDO Belastingadvies

Fiscale wetten en -regels veranderen continu. Belastingvraagstukken worden steeds complexer. En de maatschappelijke roep om transparantie groeit. Hoe houdt u als bestuurder of ondernemer het overzicht in dit dynamische fiscale landschap? En hoe krijgt u uw fiscale stip op de horizon scherp? Ervaar zelf wat persoonlijke samenwerking kan betekenen voor uw fiscale strategie.

BDO Advisory

In een tijd van nieuwe technologie, kunstmatige intelligentie en internet of things ontstaan nieuwe kansen. De kunst is om hierbij de juiste focus te hebben en scherpe keuzes te maken. Met onze kennis van uw markt en onze doelgerichte aanpak bieden we inzicht én executiekracht om uw onderneming of organisatie succesvoller te maken.

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

Actief in thema

 

 

 

 

 

Tags: