Partners

Ria van Kleef

balanceyourlife.nu

balanceyourlife.nu is een internationaal opererend netwerkmarketingbedrijf en focust zich op hoogwaardige lifestyle-producten die belangrijk zijn voor welzijn, welbevinden en gezondheid.

Onze missie is om bewustwording en autonomie te creëren op het gebied van gezondheid en financiën en wij werken hierin nauw samen met andere ondernemers. Ons netwerkconcept is er op gericht om krachten te bundelen en gericht kennis te delen, waarbij communicatie, transparantie en openheid belangrijke waarden zijn.

Transitie
Onze maatschappij bevindt zich in een transitie. Onze economie herijkt zich momenteel in sneltreinvaart. Alleen is dat besef nog niet bij alle instanties aanwezig. Daar is nog te weinig beweging. We gaan naar een nieuwe realiteit met nieuwe spelregels: mensen centraal, gebaseerd op vertrouwen, delen en samenwerken, kwaliteit en ontplooiingsruimte.

Affiliatie is de toekomst. Het is de motor van veranderingen in alle sectoren en beroepen; mensen in beweging krijgen vanuit een evenwichtig verdienmodel. Net als met de groeiende deeleconomie maakt ons netwerkmodel het verschil met een kwalitatief hoogwaardig product en een digitaal affiliate platform. Wij maken dit mogelijk door consumenten aan elkaar te verbinden, gebruikmakend van de modernste internettechnologieën, affiliated marketing en dropshipping in relatie tot en gecombineerd met een modern lifestyle concept.

Coronacrisis: de nieuwe tijd van ‘samen’

Onze maatschappij bevond zich al in een transitie, maar onze economie herijkt zich momenteel in sneltreinvaart. Vrijheid en gezondheid staan weer bovenaan onze lijst. We gaan naar een nieuwe realiteit met nieuwe spelregels: mensen centraal, gebaseerd op vertrouwen, delen en samenwerken, kwaliteit en ontplooiingsruimte.

Wij hopen dat u kunt anticiperen op deze situatie en wij wensen u, als ondernemer, heel veel moed, doorzettingsvermogen en kracht.

Het grootste virus is echter nog steeds het angstvirus. Volg niet de hele dag het nieuws; daar is namelijk weinig positieve berichtgeving. Zorg derhalve vooral in deze tijd goed voor uzelf en uw dierbaren. En denk ook eens aan een solide plan B voor uw autonomie. De echte verandering komt niet vanuit de overheid, maar vooral van de ondernemers. Dit is namelijk de nieuwe tijd, de nieuwe tijd van samen!

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema's

 

Artikelen