Aspergediner met RTV Haarlem 105

Aspergediner met RTV Haarlem 105

Ook dit jaar nodigen wij onze partners uit voor het jaarlijkse aspergediner op maandag 22 mei 2017 bij onze BeterBusiness partner Hotel Haarlem. Chef-kok Ronald Kerkhof zal het ‘Witte Goud’ in zijn grote smaakdiversiteit voor ons bereiden. Gecombineerd met heerlijke bijpassende wijnen, maakt ook van dit jaarlijkse diner een zakelijk, ontspannen bijeenkomst.

Meld je aan voor het diner door een mail te sturen.

Live radio met RTV Haarlem 105

Sinds april 2017 gaan Ron Anbeek en Bettina Hohman in gesprek met ondernemers tijdens het maandelijkse radioprogramma ‘Zakelijk Haarlem’ van RTV Haarlem 105. Op uitnodiging van BeterBusiness wordt de aflevering van 22 mei live uitgezonden vanuit Hotel Haarlem. Ook TV Haarlem 105 zal aanwezig zijn.


Heeft u een zakelijk, leuk, boeiend, gek, bijzonder nieuwsitem over uw onderneming?  Mail ons
en de redactie van Haarlem 105 zal aan de hand van de inzendingen het programma samenstellen.

Dineren met partners én samen live radio maken en luisteren? Dat is bij uitstek vermenigvuldigen door te delen!

Ontmoet onze nieuwe partners

Tijdens het diner zullen onze nieuwe partners zich voorstellen en presenteert Suzanne Kakkos van het Haarlemse Convention Bureau de plannen van de nieuwe ‘Conventiestad Haarlem’. Hoe de nieuwe plannen en de verbouwing van Hotel Haarlem Zuid hierop aansluiten, licht Niels Piscaer van Hotel Haarlem toe.

 

Deze bijeenkomst van BeterBusiness partners is een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, van gedachten te wisselen over toekomstige activiteiten en om te onderzoeken of er nieuwe business kansen zijn.