Partnerbijeenkomsten

Aspergediner in de Et(h)er

Wie bij het aspergediner is geweest, en na afloop radio heeft gekeken, is het er over eens, dat het een bijzonder en heerlijk partnerbezoek was bij Hotel Haarlem. De sfeer was optimaal en de inhoud was zakelijk en culinair van hoogstaand niveau. De voortreffelijke ambiance droeg daar zeker aan bij. Dank je wel crew van Hotel Haarlem!

 

Na binnenkomst werden bij een eerste drankje direct de contacten aangehaald. Een overheerlijke asperges bitterbal werd zeer gewaardeerd. Daarna werden de gesprekken aan tafel voorgezet. Het hoofdgerecht was een afwisseling van verfijnde smaak, mooie vormen en prachtige kleuren. Met goede bijpassende wijn werd heerlijk getafeld.

 

Welkom nieuwe partners

Allereerst volgde de introductie van onze nieuwe partners Intercel, Hollands Lof, UMM en Clarox, die elk kort hun expertise deelden.  Park-Line was helaas niet aanwezig, maar langs deze weg heten wij jullie van harte welkom!

Wij zijn verheugd te melden dat Betty Schouten van Beyon Stress en Valkenberg Raadgevend Ingenieursbureau de overstap hebben gemaakt van VipCard member naar Partner.

Binnenkort zullen nieuwe partners De IJmond Brasserie & Restaurant en Teva Pharmachemie zich presenteren op de site van BeterBusiness.

 

Presentaties

Suzanne Kakkos deelde met ons de nieuwe dynamiek die van het ‘Haarlem Convention Bureau’ uitgaat. Het effect van deze opzet zal voor vele partners kansen bieden. U kunt hier de flilm bekijken. U kunt hier de film bekijken.
Niels Piscaer gaf een kijkje in de toekomst van Hotel Haarlem. De nieuwe entree en zalen area zagen er fantastisch uit. De verbouwing is gestart en we kunnen nu al niet meer wachten om het eindresultaat te aanschouwen!

 

Nieuwe website BeterBusiness

Voordat de radio ons lokte naar de bar, zagen de partners de nieuwe site van BeterBusiness. Michel van Ruyven van Hollands Lof gaf een korte toelichting over de ontstaanswijze van de nieuwe site. Partners reageerden enthousiast. De nieuwe mogelijkheden werden kort aangestipt. In vervolggesprekken met partners komen deze zeker weer aan bod.

Michel: ``We hebben naar ondernemers geluisterd en hen gevraagd waarom zou jij je willen aansluiten bij BeterBusiness en welke informatie zoek je dan? Dit hebben we verwerkt in de nieuwe BeterBusiness site.``

Live radio

Het nagerecht werd geserveerd in de bar, waar radiomakers Ron van Anbeek en Bettina Hohman klaar zaten voor de interviews voor het programma ‘Zakelijk Haarlem’ van RTV Haarlem 105. Een keur aan partners ging met hun verhaal de ether in: Kredietunie Kennemerland, Intercel, UMM, Clarox, Hotel Haarlem, BeterBusiness en het onderwerp Inclusief Werkgeverschap met onder andere Joyce Langenacker en Ruud Meijer.

Xaviera Los en Peter Kurvers deelden hun persoonlijk verhaal over de wondere wereld van de Participatiewet. Jonge mensen met ambitie en dat werd door hen beide goed over de bühne gebracht.

 

In de bar was het nog lang gezellig en werden diverse vervolg afspraken gemaakt.

De foto’s zijn van de hand van Onno van Middelkoop.

Wilt u met ‘Zakelijk Haarlem’ uw business exposure vergroten, neem dan contact met ons op.