Partnerbijeenkomsten

Aspergediner 2019

Maandag 27 mei 2019 opende partner Van der Valk Hotel Haarlem wederom haar deuren voor het jaarlijkse Aspergediner BeterBusiness. Ook dit keer mogen we terug kijken op een zeer geslaagde avond met een grote opkomst. Partners met hun introducees waren nieuwsgierig bij binnenkomst naar de resultaten van de verbouwing. Wat een jaar geleden nog in de steigers stond, is nu een prachtig zalen complex geworden, voorzien van alle moderne en faciliteiten.

De zakelijke markt mag trots zijn op deze fantastische locatie!

Heerlijke gerechten en passende wijnen

Traditiegetrouw genoten we van mooie aspergegerechten uit de keuken van Van der Valk Hotel en passende wijnen die zorgvuldig en speciaal voor de gelegenheid werden geselecteerd door partner Cathy Moerdijk van PUUR WIJN.

Verhaal: Voedsel & Duurzaamheid

Tussen de gangen door vertelde gastspreker en ondernemer Pals Brust over het initiatief van Haarlem in De Week van de duurzaamheid’: het ‘THT diner’. Voedsel dat anders zou worden weggegooid voorziet in de ingrediënten voor een heerlijk diner. Dit is de uitingsvorm van ‘het tegen gaan van voedselverspilling’. De partners Haarlem Marketing, Van der Valk Hotel Haarlem en het Nova College werken hierin samen met hoofdsponsor AH Vos.

Verduurzaming Van der Valk Hotel Haarlem

Verduurzaming Van der Valk Hotel Haarlem komt ook terug in het verhaal van Niels Piscaer. Na het hoofdgerecht neemt hij ons mee in een rondleiding door het vernieuwde gedeelte en legt uit hoe het hotel de grote verbeterslag in verduurzaming maakt.

Het restaurant en keuken zullen in juli 2019 klaar zijn. Niels geeft een doorkijkje in de aanbouw.

Feestelijke afsluiting

We eindigen bij de Birdy’s Bar, waar we het Aspergediner feestelijk afsluiten met een speciaal gastoptreden van het duo ‘Bobby en Danny’, onder het genot van een heerlijk dessert met – uiteraard – een hint van het Witte Goud. Robert Oosting (Spaarnelanden) nam bij de afsluiting het woord om extra Niels Piscaer te bedanken voor al het werk wat is gedaan en nog gaat plaatsvinden. ‘Geweldig en veel dank daarvoor’. Daar konden we ons allemaal helemaal in vinden!