Aspergediner

Aspergediner

Ook dit jaar nodigt partner Niels Piscaer, van Van der Valk Hotel Haarlem, de BeterBusiness partners van harte uit voor het jaarlijkse aspergediner op maandag 27 mei 2019. Geniet mee van een perfecte kwaliteit asperge gerechten, bijpassende wijnen – verzorgd door partner Cathy Moerdijk van PUUR WIJN – partner van Puur Zee / Villahotel de Klughte – in een zakelijke, ontspannen sfeer. Een jaar geleden kregen we een exclusieve rondleiding door het hotel in aanbouw. Dit jaar ziet u – als een van de eersten – een sneakpreview van de vorderingen in de verbouwing. U zult versteld staan…én we gaan vanuit het thema Duurzaamheid dieper in op Duurzaam Haarlem en voedsel.

Preview: Oktober 2019 week van de Duurzaamheid/Voedsel en duurzaamheid

Ondernemer Pals Brust neemt ons mee en vertelt hoe Haarlem aandacht gaat geven aan voedselverspilling in ‘De week van de Duurzaamheid’. Hoofdsponsor is AH Vos en met medewerking van de partners Nova College, Haarlem Marketing en Van der Valk Hotel Haarlem komt dit tot stand. Niet meer dan logisch dus, dat deze plannen bekend worden gemaakt tijdens ons Aspergediner bij partner Niels Piscaer van Hotel Haarlem!

Met partners dineren met een goed glas wijn en heerlijke asperges met vernieuwend voedsel verhaal. Inclusief muzikaal dessert… Mis het niet!

Programma

Het programma voor 27 mei 2019 ziet er als volgt uit:

17:30 uur – Ontvangst bij Hotel Haarlem

18:00 uur – Welkomstwoord en aanvang diner mét:

  • Stand up actuele partner informatie
  • Verhaal: Pals Brust Voedsel en Duurzaamheid; het ‘THT Diner’
  • Rondleiding vernieuwde Van Der Valk Hotel Haarlem

19:45 uur – Dessert met slotwoord en feestelijke afsluiting in Birdy’s Bar

Het jaarlijkse aspergediner bij partner Van Der Valk Hotel Haarlem is een van onze vast terugkerende partnerbijeenkomsten. Bij aanvang van het diner gaan we kort in op actuele zaken die spelen bij partners en bij BeterBusiness. Daarna wordt u meegenomen in het Verhaal ‘Voedsel en Duurzaamheid’ én krijgen we een rondleiding waarbij we de vorderingen in het zeer omvangrijke verbouwingsproject kunnen beleven. De grote verbeterslag in de verduurzaming van de locatie is één verhaal en het andere is het verduurzamen van de voedselstroom. Niels Piscaer neemt ons mee in een korte rondleiding en Pals Brust in het verhaal over het THT Diner oktober 2019. U zult verbluft zijn van beide verhalen!

Bij de Birdy’s bar sluiten we het Aspergediner feestelijk af met een speciaal gastoptreden. Kortom; een goede gelegenheid de banden aan te halen, business te bespreken en te genieten van inspirerende verhalen.

Bijpassende wijnen

Tijdens het Aspergediner verzorgt partner Cathy Moerdijk van Puur Wijn, partner van Imko Binnerts van PUUR ZEE / Villahotel de Klughte bijpassende wijnen. Zo geniet u van een nauwkeurig geselecteerde smaaksensatie die absoluut niet mag ontbreken bij het Witte Goud!

Bijdrage

Voor het Aspergediner incl. de bijpassende wijnen wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 39,95 excl. BTW per persoon. Wij sturen u hiervoor een factuur voorafgaand aan het evenement.

Extra genodigd: uw levenspartner!

Een van de uitspraken van wijlen Simon Paagman (founder van BeterBusiness) was ‘de partner achter de partner is minstens net zo belangrijk en verdient ook aandacht’. Dit jaar nodigen wij dan ook graag uw levenspartner uit om aan te schuiven tijdens dit prachtige diner!  Meld u hem/haar in dat geval aan als ‘introducee’ via het aanmeldformulier.

Aanmelden

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Uw inschrijving is definitief als wij dit per mail aan u hebben bevestigd. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!


    12

    JaNee