Het jaarlijkse aspergediner bij Hotel Haarlem

Het jaarlijkse aspergediner bij Hotel Haarlem

Ook dit jaar nodigt partner van der Valk Hotel Haarlem, Niels Piscaer, de partners van BeterBusiness uit voor het jaarlijkse aspergediner op maandag 28 mei 2018. Gecombineerd met heerlijke bijpassende wijnen mogen we ook dit keer weer genieten van uitmuntende kwaliteit asperges in een zakelijke, ontspannen sfeer. Tevens krijgen we een exclusieve rondleiding door de nieuwe aanbouw!

Uitmuntende asperges met bijpassende wijnen in een zakelijke, ontspannen sfeer

Het jaarlijkse aspergediner bij partner van der Valk Hotel Haarlem is een van onze vast terugkerende partnerbijeenkomsten. Dit jaar combineren we het diner met een bijzondere rondleiding door het vernieuwde gedeelte van het hotel. Wat is de stand van zaken? Krijgen we al meer beeld bij het eind resultaat? Tijdens het diner stellen de nieuwe partners aan jullie voor, hebben partners de gelegenheid speciale business items te delen en informeren wij jullie over de ontwikkelingen van ons platform. Kortom een goede gelegenheid de banden aan te halen, business te bespreken en te genieten van het Witte Goud! We kijken uit naar jullie komst.

Programma

Het programma voor 28 mei 2018 ziet er, onder voorbehoud, als volgt uit:

17:30 – Ontvangst bij Hotel Haarlem
18:00 – Aanvang aspergediner

Inclusief exclusieve rondleiding door de nieuwe aanbouw!

Aanmelden

Aanmelden kan door te mailen en aan te geven met hoeveel personen u komt. Bent u nog geen partner maar wilt u wel graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst om kennis te maken met ons platform? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk hier voor het verslag en de foto’s van het aspergediner in 2017.