Partnerbijeenkomsten

Aspergediner 2018 bij Van der Valk hotel Haarlem

Maandag 28 mei 2018 stond Van der Valk hotel Haarlem toneel voor ons jaarlijkse aspergediner. Ondanks de warmte buiten was het goed toeven in de perfect gekoelde boardroom, waar de partners bij binnenkomst werden ontvangen met een feestelijke bubbel door Cathy Moerdijk van Cathy’s Taste.

‘On a mission to zero emission’

Na een woord van welkom, waarbij de ontwikkelingen van BeterBusiness op een rijtje werden gezet, gaf Brigitte Paulissen het woord aan Gijs Linthorst van Linthorst Installatietechniek; het installatiebedrijf dat verantwoordelijk is voor de gloednieuwe en duurzame warmte terugwinsystemen in het hotel. ‘On a mission to zero emission’; een inmiddels bekend en terugkerend thema, waarvan het belang nog eens werd onderstreept. Interessant om meer te weten te komen over dit innovatieve en duurzame ontwerp, waarmee grote besparingen kunnen worden gerealiseerd!

Tongstrelende asperge verrassingen!

General manager en gastheer Niels Piscaer en zijn bedreven teamleden wisten de ca. veertig aanwezige partners te verrassen met een prachtig menu. We mochten genieten van tongstrelende ‘asperge verrassingen’ en speciaal geselecteerde bijpassende wijnen.

Rondleiding door nieuwe aanbouw

Onder leiding van Gijs Linthorst kregen we na het diner nog een uitgebreide rondleiding door de nieuwe aanbouw van het hotel. Niels Piscaer vertelde bevlogen over de indrukwekkende circulaire transformatie, die hopelijk vele andere ondernemers in de regio doet volgen!

Trompetspel

Als verrassing werden we na de rondleiding onthaald voor het dessert met klassiek trompetspel door de 14-jarige Boet Kaaijk – oud leerling van de Koorschool St. Bavo te Haarlem en trompettist aan het Pré Conservatorium. De nieuwe aanbouw is speciaal voor ons ingericht met feestelijke statafels waar een heerlijk dessert klaar staat. Tijdens de koffie genieten we na met een kleine jazz improvisatie van Boet op de achtergrond, voordat iedereen tevreden richting huis keert na een smaakvolle én muzikale bijeenkomst!

Nagenieten kunt u weer door de lens van huisfotograaf Onno van Middelkoop.