AR4REAL

Jan Hendrik Krijnen

AR4REAL

De klantinteractie gaat steeds meer naar mobiel. 24 uur per dag is er een mobiele telefoon in de persoonlijke ruimte van klanten. En die willen informatie en entertainment. Met hun mobieltje, binnen en buiten, in winkels of met objecten op straat, altijd en overal.

Maar hoe breng je nu de optimale verbinding tussen je offline en online mobiel? Hoe breng je de klantbeleving naar een hoger niveau, creëer je waarde voor je merk?

AR4REAL slaat met Augmented Reality deze digitale brug. AR4REAL is een in 2017 opgericht Amsterdams Augmented Reality marketingbureau dat in 2018 in een internationale competitie de Halo Silver Award op de VR Days Europe won.

AR4REAL verhoogt de merkbeleving door het creëren van op maat gemaakte unieke gebruikerservaringen in de virtuele ruimte. Wij voegen een digitale laag toe aan je product of locatie. Informatie en entertainment op één plek en volledig traceerbaar met gebruikersgegevens, dat is waar we goed in zijn.

Of het nu gaat om promoties in een retail omgeving, of het verrijken van een route met virtuele informatiepunten, of het binnen of buiten visualiseren van 3D bouwprojecten en nog veel meer, bij ons kun je terecht.

Wij zijn AR4REAL en brengen Augmented Reality in actie!

 

 

Actief in thema's

 

 

 

 

 

Tags: