Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP)

Sylvia Boer

Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP)

In juni 2020 heeft Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) een samenwerkingspartners overeenkomst met BeterBusiness ondertekend. Samen streven wij naar het realiseren van een betere business, en daarmee een betere wereld.

Sylvia Boer: “Wij denken dat deze samenwerkingsovereenkomst van toegevoegde waarde voor onze leden en partners zal zijn. Het platform van BeterBusiness bevindt zich midden in onze regio. Door het cross sectoraal verbinden van partijen ontstaan nieuwe ideeën, samenwerkingen en mogelijk ook innovaties. Samen weet je meer en vergroot je de kans op succesvol ondernemerschap.”

Naast de nieuwe bedrijven bevinden zich ook AYOP-leden in het netwerk van BeterBusiness. Zo zijn Techport en OV IJmond ook samenwerkingspartner. En bevinden onder andere BK Ingenieurs, Nova College en Tata Steel zich onder de partners.

De samenwerking tussen AYOP en BeterBusiness heeft tot doel het ondernemerschap in de Metropoolregio Amsterdam te laten groeien, waarbij de focus ligt op duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Sylvia: “Wij kunnen gericht leden en partners van elkaar uitnodigen om deel te nemen aan bijeenkomsten. Dat toetsen we op onderwerp en business verbindingen. Ook zien we voor ons dat we een gezamenlijk evenement organiseren waarmee we leden en partners op thema’s samenbrengen.” Kortom samenwerken voor een duurzame toekomst, daar tekenen we voor!

Bekijk hier een video waarin Sylvia Boer uitlegt wat AYOP doet en hoe zij partners verbindt om nieuwe, duurzame samenwerkingen op te bouwen:

 

 

 

 

 

 

 

Tags: