Partners

Peter Hoes

ALPHA SECURITY

Alpha Security biedt als specialist in beveiliging een totaalconcept en kan vrijwel elke vorm van beveiliging realiseren. Respect staat bij Alpha Security centraal. Respect op basis van professionaliteit en kwaliteit, persoonlijkheid en representativiteit. Beveiliging is immers puur mensenwerk.

Alpha Security is lid van de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBeNL) en is erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardig particuliere beveiligingsorganisatie en recherchebureau. Alpha Security is gecertificeerd overeenkomstig de internationale norm  ISO 9001.

Als partner van BeterBusiness zien wij hoe de verbindende werking van het platform leidt tot nieuwe vormen van samenwerken.

 

www.alphasecurity.nl

 

INTRODUCEER MIJ

 

Actief in thema

 

Artikelen

  • Alpha Security Mobiele Surveillance

    Het doel van de Mobiele Surveillance is niet het afrijden van zoveel mogelijk alarmmelding maar is juist alarmmeldingen voorkomen, door zichtbaar en actief te surveilleren binnen het verzorgingsgebied in de regio Kennemerland.

  • Partnerbezoek Alpha Security

    De laatste BeterBusiness netwerkbijeenkomst van 2012 vond plaats op 27 november bij beveiligingsspecialist Alpha Security. De partners ondervonden ter plekke wat veiligheid is, hoe die tot stand komt en hoe moeilijkheden kunnen worden voorkomen.