3DMZ & Techport: Innovation Fusion Dinner

3DMZ & Techport: Innovation Fusion Dinner

Doe mee met het eerste echte fusion dinner voor ondernemers uit Haarlem en omgeving. 3D Makers Zone en Techport verzorgen het diner (bij u thuis), u het gesprek via Zoom.

Het Innovation Fusion Dinner is een initiatief van 3D Makers Zone en Techport, en wordt georganiseerd in medewerking van de Industriekring Haarlem (IKH) en BeterBusiness.

Dinsdag 12 mei 2020
Locatie: via Zoom

Kansen na Corona: Digitalisering & Nieuwe technologie

Op het menu

Kansen na corona: Digitalisering en nieuwe technologie

Hoe ziet uw business eruit na het corona tijdperk en welke rol kan nieuwe technologie daarbij spelen?

Wat hebben 3D -printing, digital twinning, sensoring, internet of things en blockchain met elkaar te maken? Allemaal zijn het nieuwe zogenaamde doorbraak-technologieën waarmee de 3D Makers Zone (3DMZ) en Techport uw business vooruit kunnen helpen. 

Als officiele Smart Industry Fieldlabs helpen we bedrijven om van Industry 4.0 echt werk te maken. Procesoptimalisatie, productinnovatie en digitalisering van uw supply chain zijn onderwerpen waar u bij ons terecht kan.

Want hoe ziet dè nieuwe waardeketen eruit en wat is er voor nodig om uw bedrijf (na tijden van Corona) volledig aangesloten te laten zijn? Kan nieuwe technologie u helpen om deze robuuster te maken?

Deze en andere vragen zullen aanbod komen tijdens het eerste Fusion Innovation dinner voor de regio Haarlem. In samenwerking met o.a. IKH, Techport, Beter Business nodigen we u als vertegenwoordiger van een mkb bedrijf graag uit.

Programma

16.45 uur – Aanvang programma
17.00 uur – Welkom door Fieldlabs Techport en 3DMZ
17.10 uur –  Een uiteenzetting over de nieuwe waardeketen
17.35 uur – 1e gang
18.00 uur – 2e gang
18.30 uur – 3e gang
19.00 uur – Afsluiting

Meer informatie

Bekijk hier de uitnodiging voor het Innovation Fusion Dinner voor een meer gedetailleerde invulling van het programma.

Aanmelden

Wilt u graag deelnemen aan het Innovation Fusion Dinner op 12 mei 2020? Neem even contact op met Brigitte Paulissen via info@beterbusiness.nl