Partners

Luigi Prins

Cobraspen Beheer

Cobraspen Vastgoedontwikkeling is al ruim 30 jaar dé specialist in restauratie en hergebruik van monumenten in de regio Haarlem en Amsterdam. Cobraspen geeft cultureel en industrieel erfgoed een nieuw leven en behoudt zo hun toekomst. Het behouden van monumentale panden door middel van restauratie en hergebruik betekende 30 jaar geleden het begin van Cobraspen. Sindsdien zorgt Cobraspen er voor dat vergeten panden weer bekeken worden.

Naast vastgoedontwikkeling en het restaureren van monumentaal en industrieel erfgoed valt ook het (technisch) beheer van objecten in de regio onder de bedrijfsvoering van Cobraspen. Een belangrijk onderdeel van het technisch beheer is een eigen servicedienst. Onder technisch beheer verstaat Cobraspen: ‘het in goede staat houden van vastgoed’.

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfspand? Het actuele aanbod van Cobraspen Beheer vindt u op de website.

 

 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

  • Vorstelijk jaardiner Raad van Aanbeveling

    Op 22 januari 2016 vond in de bijzondere ambiance van Landhuis Elswout het jaarlijks diner plaats. Gastheer Luigi Prins van Cobraspen ontving zijn gasten, waaronder Commissaris van de Koning, J.W. Remkes, burgemeesters uit de regio Haarlem-IJmond en de leden van de Raad van Aanbeveling van BeterBusiness, met een heerlijk aperitief.

 

 

 

 

Tags: