Nieuws

Nieuwe partners

Per 1 september – SRO

Welkom aan SRO, die dé totaaloplossing voor gemeentelijk vastgoed bieden.

Gemeenten werken steeds meer met elkaar samen in wat een publiek-publieke samenwerking heet. Er ontstaan bovendien steeds meer gemeentelijke (sport)bedrijven. Zo zetten gemeenten beheer en exploitatie op afstand én realiseren zij een zakelijkere bedrijfsvoering dan voorheen.

Als gemeente werkt u samen met SRO in zo’n publiek-publieke samenwerking. Aanbesteden is dus niet nodig!

U heeft de mogelijkheid ieder jaar afspraken te maken, zo kunt u flexibel meebewegen met politieke en bestuurlijke actualiteiten en verschuivingen. Door onze jarenlange ervaring beschikt SRO over politieke en bestuurlijke sensitiviteit. Wij weten welke informatie nodig is en op welk moment.

Per 1 november – FrankfortSluis Advocaten

Welkom aan FrankfortSluis, hét advocatenkantoor dat zich richt op het hart van de onderneming en de organisatie; aandeelhouders, bestuur en toezicht, financiering, investeringen, arbeidsrelaties, samenwerking en key-business contracten.

Wij staan de ondernemer bij in alle aspecten van het ondernemingsrecht. Zowel ten aanzien van de dagelijkse gang van zaken binnen de onderneming als ten aanzien van meer incidentele aspecten zoals een overname, doorstart of (bestuurders-)aansprakelijkheid.

Wij bieden kwaliteit, werken efficiënt, zijn duidelijk en pragmatisch. FrankfortSluis Advocaten heeft affiniteit met handel, transport, scheepvaart en scheepsbouw.

Monique Bonsen treedt ook op als mediator in arbeids- en medezeggenschapskwesties, samenwerkingsproblemen en bestuursproblemen.

Per 1 november – Nova College

Welkom aan het Nova College; hét regionaal opleiding centrum waar groei voorop staat.

Wij zien onze studenten graag gelukkig. Daarom leer je op het Nova College meer dan alleen een beroep.

Je voelt je gelukkig als je iets doet waar je goed in bent. Als je talenten tot hun recht komen. Wat die talenten ook zijn. Dansen of een muur metselen. Een schip besturen of evenementen organiseren. Op zo’n moment ben je in je element. Wij helpen je dat talent verder te ontwikkelen. Een echte vakvrouw of vakman te worden.

Alleen een beroep leren is niet genoeg. Je leert je bij het Nova College ook ontplooien als mens. Onze school is daarvoor een prettige en veilige plek. Een plek waar je fouten mag maken. Omdat je daar ook van leert.