Partners

Niels Piscaer

Hotel Haarlem

Luxueuze en ruime kamers & suites én 12 multifunctionele zalen tot max. 1000 personen, geschikt voor trainingen, vergaderingen, productpresentaties, meerdaagse conferenties, brainstormsessies, roadshows, personeelsfeesten en evenementen.

Gratis parkeren voor hotelgasten op het parkeerterrein. Tevens zijn er 4 Tesla oplaadpunten beschikbaar en 1 gewoon oplaadpunt.

Een sfeervol restaurant en gezellige hotelbar. Heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer.

Dichtbij de stad, maar toch alle rust en ruimte om te genieten van een ontspannen verblijf. Na een harde dag werken nog even uw energie kwijt? Dit is mogelijk in het fitnesscentrum van Anybody Health Center.

 

 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

  • Het jaarlijkse aspergediner bij Hotel Haarlem

    Ook dit jaar nodigen wij onze partners uit voor het jaarlijkse aspergediner bij partner Hotel Haarlem. Het jaarlijkse diner, gecombineerd met heerlijke bijpassende wijnen, maakt van deze bijeenkomst een zakelijke maar ook ontspannen bijeenkomst.

  • Aspergediner in de Et(h)er

    Wie bij het aspergediner is geweest, en na afloop radio heeft gekeken, is het er over eens, dat het een bijzonder en heerlijk partnerbezoek was bij Hotel Haarlem. De sfeer was optimaal en de inhoud was van zakelijk en culinair hoogstaande niveau. De voortreffelijke ambiance droeg daar zeker aan bij.

  • Raad van Aanbeveling diner met bestuurders in Provinciehuis

    De gasten werden op vorstelijke wijze ontvangen met een aperitief in de Antichambre van het Provinciehuis. De Lodewijk Napoleonzaal vormt het mooie decor voor het diner.