Partners

Michel van Ruyven

Hollands Lof

Een andere kijk op uw zaak. Wij geloven dat oorspronkelijkheid leidt naar geluk. Ook voor uw merk. Oorspronkelijkheid zorgt voor onderscheid. Dat is ook waar wij steeds naar zoeken. Naar de oorsprong. Dat doen we door te kijken. Door u visueel te verrassen. Onze andere kijk is uw verwondering. En daar begint uw verhaal.

 

Wij kijken. Met andere ogen. Verder en dieper. Door goed te kijken, vanuit verschillende invalshoeken, met een frisse blik, zien we kansen en oplossingen voor uw merk. We werpen een nieuwe blik op de zaak – en dat maakt uw organisatie sterker. Zo geven we merken al 20 jaar kracht. Visueel. Maar ook strategisch.

 

Wij zien, wij zien, wat u wilt zien.

 

www.hollandslof.nl

 

 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

  • Partnerbezoek aan Hollands Lof

    Op dinsdag 28 november was het zover; de partnerbijeenkomst bij Hollands Lof die in het teken stond van ‘het juiste verhaal vertellen’. Een inspirerende sessie van Michel van Ruyven & Albert Roele.

  • Partnerbezoek bij Hollands Lof

    Save the date! Op dinsdag 28 november 2017 gaan we op partnerbezoek bij Hollands Lof. Partnerschap bouwen door ontmoeting, maar hoe werkt dat nu eigenlijk, een samenwerking tussen partners? Een actuele casus besproken!

 

 

 

 

Tags: