Partners

Maarten Verkoren en Herman van Bolhuis

3D Makers Zone

De 3D Makers Zone is een plek waar niet alleen gepraat wordt over innovatie, maar waar ook direct onderzoek wordt gedaan en waar prototypes worden gemaakt. Binnen één dag heeft uw bedrijf gegarandeerd tien ideeën voor nieuwe businesscases die het potentieel hebben om tot radicale groei te leiden.

 

Twee weten meer dan één. Dat geldt zeker in de 3D Makers Zone. In een open innovatie kan worden geprofiteerd van de kennis en ervaring van andere bedrijven en van studenten van universiteiten, HBO’s en MBO’s. Elk bedrijf kan met kleine en/of grote projecten bij ons terecht. Uiteraard zijn klanten met losse opdrachten ook welkom.

 

Zij hebben recent de Smart Industry-fieldlabstatus ontvangen, klik hier voor het verslag, waardoor wij met de ondernemers van BeterBusiness een innovatieversnelling kunnen maken. Graag sluiten wij ons daarom aan bij dit sterke ondernemersplatform.

 

www.3dmakerszone.com

 

 

 

 

INTRODUCEER MIJ

 

 

  • Partnerbezoek bij 3D Makers Zone

    Tijdens een korte presentatie wordt u meegenomen in de wereld van smart technologie en 3d printing. U ziet hoe de aanpak van 3D Makers Zone bedrijven, onderwijs en instellingen in de regio en daarbuiten verbindt en welke concrete innovatie resultaten dit oplevert.

  • 3D Makerszone – Masterclass serie ‘Industrial 3D-Printing’

    Industrieel 3D-Printing, of Additive Manufacturing, staat volop in de belangstelling. 3D-Printing geniet een snelle opmars in veel verschillende sectoren.

  • Circular Creation Challenge 2017

    De 3D Makers Zone organiseert op donderdag 21 en vrijdag 22 september 2017 de Circular Creation Challenge 2017. Tijdens deze challenge wordt gewerkt aan innovatieve concepten voor verschillende cases vanuit de overheid of het bedrijfsleven.

 

 

 

 

Tags: